Gazduire domeniu inregistrare domenii web design  WebSite AUTOMATIC 69 Gazduire domeniu inregistrare domenii web design
Gazduire domeniu inregistrare domenii web design

WebSite Automatic - 69 €

 

 VREI SITE RAPID SI SIMPLU ?!

     - Instalare automata
     - Personalizare si popularea siteului este treaba noasta, tot ce-ti ramane de facut e sa il actualizezi dupa bunul plac...
     - Administrarea sau modificarea site-ului 24/24 online din browserul dvs. preferat
     - Optimizat SEO

    Pachetul de web design AUTOMATIC este cea mai simpla solutie de web design pe care o oferim, pentru clientii care doresc un site propriu, nu vor in mod special sa aiba un design special dar cat de cat personalizat, insa doresc sa modifice continutul si sa adauge pagini la nevoie, fara sa aiba nevoie de un webdesigner sau cunostine tehnice avansate.

    Cum se procedeaza?
    Dupa ce faceti comanda online si plata este efectuata, o sa primiti detaliile tehnice unde puteti face upload la materialele site-ului pentru web design. Primiti un cont de FTP si o adresa de email, puteti sa folositi oricare dintre metode pentru a trimite materialele. Materialele pot fi in orice format cat de cat standard si cunoscut. Dupa ce ne confirmati trimiterea materialelor, departamentul nostru de webdesign o sa va instaleze si configureze site-ul. O sa primiti 3 variante de design ale site-ului, dintre care puteti sa alegeti varianta pe care o preferati si sa ne trimiteti ultimele retusuri sau detalii pe care le doriti modificate. La final, primiti site-ul in contul de FTP, email si pentru a fi siguri ca puteti sa il descarcati inclusiv o sa aveti arhiva in pagina de administrare a comenzilor de unde ii puteti face download oricand.

    Cat dureaza?
    Dupa ce faceti comanda, puteti face plata in aceeasi zi sau a doua zi. Banii ajung aproximativ in doua zile (daca nu faceti plata prin mandat postal). Ulterior, daca aveti materialele gata si au ajuns la noi, estimam ca in 2 zile lucratoare o sa aveti cele trei design-uri dintre care puteti alege. Dupa ce primim confirmarea dvs. asupra designului pe care il doriti si facem ultimele retusuri ceea ce poate dura aproximativ 2-3 zile lucratoare, aveti site-ul gata. In total aproxmativ 7 zile lucratoare, pentru cei care se grabesc si au materialele gata poate fi gata chiar in 5-6 zile.

    Gazduirea este inclusa?
    Puteti cumpara si serviciile de gazduire impreuna cu serviciile de web design intr-un pachet promotional, fiind astfel mai ieftine decat daca le-ati cumpara in mod normal. Aveti gazduirea inclusa pentru un an de zile dupa care se poate prelungi daca doriti. Serviciile de gazduire web au tot ce gasiti la pachetul hosting de tip business, acces email, baze de date, statistici, acces ftp, webmail, cgi, php, perl si multe altele.
 
Gazduire domeniu inregistrare domenii web design
Gazduire domeniu inregistrare domenii web design Gazduire domeniu inregistrare domenii web design Gazduire domeniu inregistrare domenii web design