Gazduire domeniu inregistrare domenii web design  WebSite NEWS 69 Gazduire domeniu inregistrare domenii web design
Gazduire domeniu inregistrare domenii web design

WEBSITE NEWS - 69 €

   Site-ul de tip "NEWS" este un site unde puteti posta stirile companiei, stiri de fapt diverse, sau dintre anumita arie. Are incluse module pentru a face din site-ul dvs. un punct de atractie:

- o galerie de imagini structurata pe categorii si subcategorii
- o arhiva de fisiere (unde puteti publica diverse fisiere in diferite formate)
- administrare utilizatori
- administrare comentarii
- modul de advertising, unde puteti pune reclama Adsense sau alte reclame
- diverse module pentru continut de marimi diferite care pot fi puse oriunde pe site si modificat continutul dupa plac

    Cum se procedeaza?
    Dupa ce faceti comanda online si plata este efectuata, o sa primiti detaliile tehnice unde puteti face upload la materialele site-ului pentru web design. Primiti un cont de FTP si o adresa de email, puteti sa folositi oricare dintre metode pentru a trimite materialele. Materialele pot fi in orice format cat de cat standard si cunoscut. Dupa ce ne confirmati trimiterea materialelor, departamentul nostru de webdesign o sa va instaleze si configureze site-ul. O sa primiti 3 variante de design ale site-ului, dintre care puteti sa alegeti varianta pe care o preferati si sa ne trimiteti ultimele retusuri sau detalii pe care le doriti modificate. La final, primiti site-ul in contul de FTP, email si pentru a fi siguri ca puteti sa il descarcati inclusiv o sa aveti arhiva in pagina de administrare a comenzilor de unde ii puteti face download oricand.

    Cat dureaza?
    Dupa ce faceti comanda, puteti face plata in aceeasi zi sau a doua zi. Banii ajung aproximativ in doua zile (daca nu faceti plata prin mandat postal). Ulterior, daca aveti materialele gata si au ajuns la noi, estimam ca in 2 zile lucratoare o sa aveti cele trei design-uri dintre care puteti alege. Dupa ce primim confirmarea dvs. asupra designului pe care il doriti si facem ultimele retusuri ceea ce poate dura aproximativ 2-3 zile lucratoare, aveti site-ul gata. In total aproxmativ 7 zile lucratoare, pentru cei care se grabesc si au materialele gata poate fi gata chiar in 5-6 zile.

    Gazduirea este inclusa?
    Puteti cumpara si serviciile de gazduire impreuna cu serviciile de web design intr-un pachet promotional, fiind astfel mai ieftine decat daca le-ati cumpara in mod normal. Aveti gazduirea inclusa pentru un an de zile dupa care se poate prelungi daca doriti. Serviciile de gazduire web au tot ce gasiti la pachetul hosting de tip business, acces email, baze de date, statistici, acces ftp, webmail, cgi, php, perl si multe altele.

 
Gazduire domeniu inregistrare domenii web design
Gazduire domeniu inregistrare domenii web design Gazduire domeniu inregistrare domenii web design Gazduire domeniu inregistrare domenii web design