Gazduire domeniu inregistrare domenii web design  WebSite PROFESIONAL 99 Gazduire domeniu inregistrare domenii web design
Gazduire domeniu inregistrare domenii web design

Webdesign site web - PROFESIONAL - 99 €

 

Pachet PERSONALIZAT

 

"PROFESIONAL"

  • design, conceptie unica si stil personalizat

  • trei tipuri de meniu (orizontal, vertical, tip arbore)

  • numar nelimitat de imagini

  • butoane JavaScript/flash/CSS

  • formulare de comenzi / calcul 
  • animatii flash (harti, reclame, bannere,etc.)
  • scanare, procesare, optimizare si prelucrare imagini

  • formular de contact prin e-mail

  • zona de administrare


      Pachetul de web design personalizat PROFESIONAL este solutia complexa pe care o oferim pentru cei care doresc propriul site, indiferent daca sunt persoane fizice sau juridice.
      Pachetul Profesional se adreseaza celor care doresc un site complex, usor configurabil derintelor si pretentiilor fiecaruia, galant si rafinat pentru ca afacerea sa prospere in cel mai scurt timp.
      Sintagma "Thinking outside the box" este cea mai buna caracterizare  a acestui produs, in care limita o impune doar imaginatia...
     
Pentru 99€ o sa aveti site-ul la cheie impreuna cu propriul dvs. design.

    Cum se procedeaza?
    Dupa ce faceti comanda online si plata este efectuata, o sa primiti detaliile tehnice unde puteti face upload la materialele site-ului pentru web design. Primiti un cont de FTP si o adresa de email, puteti sa folositi oricare dintre metode pentru a trimite materialele. Materialele pot fi in orice format cat de cat standard si cunoscut. Dupa ce ne confirmati trimiterea materialelor, departamentul nostru de webdesign o sa va creeze propriul design de la zero, personalizat special pentru dvs, deci este exclus sa gasiti un site identic cu al dvs. pe internet (nu folosim nici macar template-uri). O sa primiti 3 variante de design ale site-ului, dintre care puteti sa alegeti varianta pe care o preferati si sa ne trimiteti ultimele retusuri sau detalii pe care le doriti modificate. La final, primiti site-ul in contul de FTP, email si pentru a fi siguri ca puteti sa il descarcati inclusiv o sa aveti arhiva in pagina de administrare a comenzilor de unde ii puteti face download oricand.

    Cat dureaza?
    Dupa ce faceti comanda, puteti face plata in aceeasi zi sau a doua zi. Banii ajung aproximativ in doua zile (daca nu faceti plata prin mandat postal). Ulterior, daca aveti materialele gata si au ajuns la noi, estimam ca in 4 zile lucratoare o sa aveti cele trei design-uri dintre care puteti alege. Dupa ce primim confirmarea dvs. asupra designului pe care il doriti si facem ultimele retusuri ceea ce poate dura aproximativ 2-3 zile lucratoare, aveti site-ul gata. In total aproxmativ 9 zile, dar din experienta tot procesul dureaza maxim doua saptamani.

    Gazduirea este inclusa?
    Puteti cumpara si serviciile de gazduire impreuna cu serviciile de web design intr-un pachet promotional, fiind astfel mai ieftine decat daca le-ati cumpara in mod normal. Aveti gazduirea inclusa pentru un an de zile dupa care se poate prelungi daca doriti. Serviciile de gazduire web au tot ce gasiti la pachetul hosting de tip business, acces email, baze de date, statistici, acces ftp, webmail, cgi, php, perl si multe altele.

 
Gazduire domeniu inregistrare domenii web design
Gazduire domeniu inregistrare domenii web design Gazduire domeniu inregistrare domenii web design Gazduire domeniu inregistrare domenii web design